Park Triangel: wonen in een landelijke omgeving

Park Triangel is ruim opgezet, met veel groen, brede straten en veel verschillende typen huizen. Het sfeervolle, landelijke karakter is de verbindende factor van de woningen, waardoor alles perfect bij elkaar past. Alsof de buurten door de jaren heen zo gegroeid zijn.

Groot park centraal in de wijk
Centraal in Park Triangel ligt het park een groot en veelzijdig groengebied met riet, water, grasvelden, bomen en planten. Een mooie plek om een wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven in het junglebos en er zijn diverse sport- en speelvelden. Ook de vis- en aanlegsteiger is al gemaakt. Op de planning staat nog de aanleg van een waterspeelplaats voor de kleintjes en een fitnessparcours. Ideaal om zo’n park als achtertuin te hebben!

Naar school in de eigen wijk
Park Triangel is een kindvriendelijke wijk. Niet alleen omdat het gebied een zogenoemde 30-kilometerzone is of omdat er zoveel speelmogelijkheden zijn. Volgens de huidige planning kunnen kinderen in 2019 in de eigen wijk naar de kinderdagopvang of naar de basisschool. Vanaf de woningen van project De Waterlelie is dat aan het eind van de straat; ideaal om lopend naar school te kunnen!

Verschillende woonbuurten
De nieuwbouwwijk is opgedeeld in zes woonbuurten. Parkzoom is de buurt in het oosten van Park Triangel: een woonbuurt met een vriendelijk intiem karakter en roept de sfeer op van de typisch Engelse cottagestijl.

Uitstekend te bereiken
Park Triangel ligt in de driehoek van de Beijerincklaan, de Zuidelijke Rondweg en het spoor. Waddinxveen en Park Triangel zijn uitstekend bereikbaar, met de auto en met het openbaar vervoer. Binnen een paar minuten rijdt u naar de A12 en A20. Binnen het kwartier bent u in Gouda en met de auto bereikt u in ongeveer een half uur Den Haag of Rotterdam. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: bus 187 brengt u vanaf de Beijerincklaan snel naar het centrum van Gouda. Waddinxveen heeft bovendien op dit moment twee treinstations en binnenkort is er zelfs een derde treinstation, Waddinxveen Triangel, dat aan de kant van de woonbuurt Parkzoom grenst aan Park Triangel. Met de trein bent u zó in Gouda of Alphen aan den Rijn.

‘De woonbuurten in Park Triangel zijn door de jaren heen gegroeid. Niet zo rechttoe-rechtaan, maar juist heel divers.’

Lees meer over Waddinxveen

Bekijk de woningen